18133
Book
In basket
Kiszonki i fermentacje : bestseller w nowej odsłonie / Aleksander Baron. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2018. - 287, [1] strona : fotografie ; 27 cm.
Czy masz ochotę na: Stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem? Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci? Kiszone migdały? Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej? A może kiszoną Krwawą Mary. Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami. Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.
Availability:
Wypożyczalnia Osieczna
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie 283.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again