Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Osieczna
(2)
Autor
Berger Stanisław (1923-2024)
(1)
Bonik Bożena
(1)
Buczma Barbara
(1)
Styczyński Jan
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(2)
Temat
Kucharstwo
(1)
Kuchnia francuska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia polska. - Wydanie XX. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1977. - 798 stron ; 25 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Osieczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Osieczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej